fbpx

Oberta la convocatòria per a la incubadora artística Pyrenart II

20 de Setembre de 2024

Ja està en marxa la convocatòria per a Pyrenart II, una incubadora artística transfronterera dirigida a artistes perquè desenvolupin els seus projectes. La Xarxa Transversal som una de les seves estructures associades i, per tant, participem en algunes de les seves activitats.

Pyrenart II neix com a part del programa POCTEFA i és un dispositiu europeu de reflexió col·lectiva i d’intercanvi de pràctiques i de recursos. Reuneix productors, promotors, sales, agències i operadors culturals de les dues bandes de la frontera pirenaica.

Els seus objectius són ajudar les diverses estructures de les arts escèniques en les seves necessitats de desenvolupament, generar sinergies en el sector cultural per enriquir l’ecosistema transfronterer i enfortir la capacitat d’integració professional dels artistes del mercat.

Els equips que vulguin presentar-se a aquesta convocatòria d’incubadora artística ho poden fer fins al 22 de setembre a través d’aquest formulari. Allà caldrà escollir el perfil determinat, registrar el seu territori, adjuntar la documentació requerida i respondre algunes preguntes directes.

Un comitè de selecció es reunirà el dia 2 d’octubre a Toulouse per donar el nom dels vuit equips beneficiats, els quals hauran de desenvolupar els seus projectes des del gener del 2025 fins al gener del 2027.

 

Go top