fbpx

Convocatòria transfronterera per a projectes de creació-mediació EKO

19 de Setembre de 2024

Aquest projecte europeu, coordinat per La Grainerie, reuneix 14 entitats de formació, creació i programació d’espectacles. Entre els anys 2024 i 2027 treballaran per al desenvolupament de les capacitats i les competències dels actors de circ transfronterer amb l’objectiu de realitzar la transició ecològica del sector combinant formació, creació i experimentació, en particular amb les noves formes de mobilitat.

L’objectiu d’EKO és permetre al sector del circ transfronterer fer la seva transició ecològica. En aquest context és necessari transformar el seu model, basat en la creació, la producció i la difusió de les obres, per adaptar-se a:

  • Continuar viatjant per “fer món”, reduint la petjada de carboni.
  • Incrementar l’impacte cultural i social de la presència de les companyies al territori.
  • Imaginar noves formes artístiques adaptades a la transició que aporten noves narratives.
  • Diversificar els recursos econòmics del sector mitjançant la innovació.

En consonància amb els objectius del projecte, es llança aquesta convocatòria per afavorir la creació i la mediació a través de residències artístiques sostenibles. Podeu consultar-ne tots els detalls en aquest enllaç.

Si us hi voleu inscriure, podeu fer-ho a través d’aquest formulari.

La data límit per presentar-se a la candidatura d’EKO és el 20 d’octubre del 2024.

 

EKO – Pirineus de Circ és un projecte de cooperació transfronterera cofinançat en un 65 % pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea i del programa INTERREG-VI-A Espanya-França-Andorra (POCTEFA 2021-2027).

#POCTEFA #FEDER #UE #unioneuropea #EKO #pirineosdecirco #pirineos #transfronterizo #crico #circus #circuslife #circusartists #circuslove #UE #interreg #cooperación #creación #mediación #transición #ecologie #ecologia

Go top